Obvestila

 


12.05.2021 - UKINITEV e-pošte
Zaradi varnosti in sledljivosti uvajamo novo in preglednejšo elektronsko komunikacijo z ambulanto Gospodarja zdravja (eAmbulanta). Več o storitvi v zavihku naročanje.
Za vse napredne storitve (ePosvet, sporočila ambulanti, naročanje medicinsko tehničnih pripomočkov, posredovanje in hramba izvidov...), ki jih omogoča storitev Gospodar zdravja je potrebna predhodna brezplačna registracija in potrditev, priporočamo, da to storite pred prvo uporabo storitve. Prav tako se z registracijo izognete ponovnim vnosom vseh podatkov, ki jih je potrebno vnesti ob naročilu receptov, napotnic in bolniških listov. Z registracijo je tako naročanje enostavnejše.
Elektronskih poti se poslužujte v primerih, ki ne potrebujejo takojšnega ukrepanja.
Na vaše sporočilo bomo skušali odgovoriti v delovnem dnevu. Nikakor pa ne pričakujte odgovorov na sporočila izven urnika ambulante.

.

12.04.2021 - NAROČILO NA CEPLJENJE PROTI COVID-19: Od danes je spremenjen način naročanja na cepljenje proti COVID-19 in sicer centralno samo preko namenskega spletnega mesta na CEPILNI center Ljubljana.


22.02.2021 - Potrdila o prebolevnosti
Zaradi povečanega obsega dela, boste vaše administrativne odgovore glede prebolevnosti COVID-19 prejeli v tednu dni od naročila.

Pozitiven PCR izvid, nadomesti potrdilo o prebolevnosti. Potrdila izdajamo brezplačno samo pri tistih, ki niso opravili brisa, a so nam javili potek bolezni in imamo to zabelčezenoi. Potrdil za nazaj na podlagi izvida protiteles ne izdajamo.

Več informacij Dokazovanje prebolelosti COVID-19.Urnik za sprejem pacientov:

  • PONEDELJEK, TOREK od 13.00 do 19.00
  • SREDA, ČETRTEK od 8.00 do 14.00
  • PETEK od 8.00 do 13.00

 

  • S 1. 4. 2020 je del rednega tima Ambulante Kus zdravnica Nana Fartek, dr. med., spec. druž. med.
  • Referenčna ambulanta (RA) - s 3. 6. 2019 delo izvaja Eva Korade, diplomirana medicinska sestra..

 

 

  • Omejitev opredeljevanja novih pacientov
    Zaradi preseganja števila pacientov glede na strokovna priporočila za kakovostno delo v družinski medicini, smo omejili vpisovanje novih pacientov.

 

 

V primeru odsotnosti zdravnice Nane Fartek, dr. med., spec. ali zdravnika Primoža Kusa, dr. med., spec. druž. med. ju nadomešča v času delovanja ambulante zdravnica Tatjana Kitić Jaklič dr. med., spec.

 

Trudili se bomo, da bodo vsa aktualna obvestila in morebitne spremembe urnika ažurno objavljeni na naših spletnih straneh.

 

 

 

 

 

 

 

Zdravnik